Probeer nu Mageia 1 Beta1!

Mageia 1 Beta1 is nu, in lijn met de planning van de ‘Mageia roadmap’, bechikbaar om mee te testen. De eerste officiële uitgave van Mageia is gepland voor 1 juni (wat nu al erg snel dichtbij komt!). Onze focus is altijd gericht op het verbeteren van de inhoud van de distributie, maar er is ook veel werk verricht op het gebied van ondersteuning voor localisatie (talen, de belangrijkste applicaties in uw taal, ondersteuning voor Aziatische talen). Versies van belangrijke pakketten zijn onder andere: kernel 2.6.38.2, KDE 4.6.1, GNOME 2.32, Firefox 4.0, … Meer informatie is beschikbaar in de release notes en de aankondiging op de website.

Voor deze Beta1 heeft het Mageia team een gemakkelijk te gebruiken pagina gemaakt om u te helpen met het downloaden van de ISO bestanden: kijkt u eens op onze download pagina. Ook zijn er torrents beschikbaar voor Beta1; U vindt de relevante .torrent bestanden hier. Ook zullen er uiterlijk 7 april 2 Live CDs beschikbaar komen op de spiegelservers.

Wederom hebben wij ook nu weer uw feedback nodig om de kwaliteit van Mageia verder te kunnen verbeteren:

Veel plezier!

(Originele tekst door ennael op 5 april 2011)

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.