Is er leven na onze eerste uitgave?

Het is fijn om dit te kunnen zeggen: Er is meer leven in Mageia dan ooit!

Allereerst, dankjewel aan iedereen die de moeite heeft genomen om niet alleen Mageia 1 uit te proberen, maar om er ook nog eens over te schrijven – in artikels en op hun blogs. Je hebt nog meer mensen aangemoedigd om het uit te proberen, en om zich te registreren voor het forum en de mailinglijsten met hun suggesties, problemen, recaties en – misschien nog het belangrijkst voor een groeiende community – hun bijdrage in tijd en vaardigheden.

Neem eens even de tijd om te kijken naar de reviews. En als je een review kent die nog niet in deze lijst staat, laat het ons weten!

Ten tweede, bedankt aan al onze geweldige Mageia-mensen – het is geweldig om deel uit te maken van zo’n gevarieerde groep van mensen, die allemaal samenwerken om iets goeds te maken. Nu zouden we graag een warm welkom geven aan onze nieuwe bijdragers.

Er is veel aan het gebeuren in de Mageia-community. Er zijn verscheidene discussies aan de gang; waar zullen we Mageia als volgende heenbrengen? We hebben alle basiselementen op hun plek – onze organisatie, onze Code of Conduct, en een groeiend besef van wie we zijn en waar we mee bezig zijn.

We zullen alles wat je geeft verwelkomen – je nieuwe ideeën, je vaardigheden en nieuwe bijdragers. Waar je ook in geïnteresseerd bent, er is een team voor jou; neem hier eens een kijkje en zoek wat bij je zou kunnen passen.

Welkom bij post-release Mageia – help ons om er voor te zorgen dat het blijft verbeteren.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.