Kom en ontmoet ons bij FOSDEM 2016 in Brussel

(Vertaling van Come and meet us at FOSDEM 2016 in Brussels)

Fosdem 2016 banner

Editie 2016 van FOSDEM is nabij, en zoals gewoonlijk zal Mageia daar een stand hebben met veel medewerkers en communityleden. Het is waarschijnlijk het grootste vrije-software-evenement in Europa, en ook het evenement waar Mageia het sterkst vertegenwoordigd is. Tevens vindt de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Mageia.Org-vereniging, die uw favoriete distributie ondersteunt, daar plaats, net zoals het legendarische Mageia-diner op zaterdagavond, waar u uiteraard allen zeer welkom bent! 🙂

Het evenement vindt plaats in Brussel op zaterdag 30 en zondag 31 januari op de VUB(Vrije-Universiteit-Brussel)-campus Solbosch, en onze stand zal, zoals gewoonlijk, op de begane grond van het K-gebouw zijn. U zult er natuurlijk leuke goodies vinden, zoals stickers, flyers, pennen, USB-sticks en T-shirts, maar ook de kans krijgen te discussiëren met vele medewerkers, Mageia te installeren of een voorproefje te zien van wat er momenteel in Cauldron borrelt!

Dit bericht is geplaatst in Evenementen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.